Mandrie mare!

bijuterii gotice in filme
Postat in: iulie 31, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Mandrie mare!


Bijuterii Gotice In Filme

Ce filme?!” te intrebi, „Ce bijuterii?!” Ei bine, suntem mandri de prietenul nostru! La final de iulie tocmai ce a incheiat 3 contracte cu Warner Bros. Asta inseamna ca anul viitor vor straluci bijuterii gotice in filme de Hollywood!

El este Francis, prietenul nostru talentat. Locuieste in Canada. Ii plac pisicile si este pasionat de istorie. Isi petrece timpul liber intr-un mic spatiu, pe care si l-a organizat ca atelier. Este pasionat de bijuterii deosebite, indragostit de detaliile gotice si inspirat de frumusetea pietrelor si cristalelor. Este dedicat manuirii cositorului.

A ales acest metal pentru ca este mai usor ca argintul si se poate purta un timp indelungat. Ca si argintul, nu rugineste la contactul cu apa. De asemenea, nu irita pielea sensibila. Avand o temperatura mai scazuta de topire, cositorul este un metal ideal pentru micile ateliere de familie.

Francis obtine piese spectaculoase. Ii place mult sa le decoreze cu cristale Swarovski sau minerale precum onix, lapis lazuli, labradorit, „piatra lunii” sau malachit si nu numai! Cerceii si medalioanele facute cu mainile sale sunt aparte. Inglobeaza designul fascinant cu aplicatiile scanteietoare.

Pentagrame, simboluri nordice sau cu iz celtic, cruci si sigilii, sunt disponibile si pe METAL UNICORN. Iar frumusetea acestor bijuterii fara seaman este celebra. Atat de celebra, incat Hollywood-ul a comandat bijuterii si accesorii unicat! Toate aceste minuni se vor vedea in cateva filme! Nu prea avem voie sa spunem nimic, pentru ca Francis este putin superstitios. Putem doar sa va sugeram sa fiti cu ochii in patru cand apare „Conjuring 3„! ­čÖé

 

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =