15 – 17 Noiembrie 2019

Black Friday este Black Weekend
Postat in: noiembrie 12, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

15 – 17 Noiembrie 2019


Black Friday este Black Weekend

Nu faceti si voi ceva de Black Friday, ca toata lumea?„. Am primit intrebarea, ne-am uitat unul la altul, apoi am decis. Asa a inceput totul. Daca toata lumea face ceva de „Black Friday”, contribuim si noi tot weekend-ul! Asadar, Black Friday este Black Weekend si pe METAL UNICORN!

BLACK10

In perioada 15 – 17 Noiembrie 2019, fiecare cos de cumparaturi va beneficia de un discount de 10 procente. Fiecare utilizator va putea folosi acest cupon o singura data, iar valoarea nu se va putea cumula cu alte reduceri. Astfel, inainte de finalizarea unei comenzi poti introduce codul BLACK10 in caseta marcata si reducerea se va calcula automat.

Cum procedezi?

Intra pe magazinul nostru si cauta produsele pe care vrei sa le achizitionezi. Le adaugi in cos, iar pasul urmator este sa dai click pe „Vezi Cos”. Ti se va deschide o pagina cu un rezumat al produselor adaugate de tine si o rubrica „Aplica Cuponul”. In aceasta casetuta vei introduce codul cuponului BLACK10. Se va calcula automat reducerea de 10%. Atat de simplu!

Ai omis acea casetuta si ai dat click pe butonul „Continua cu Finalizare”? Nu te ingrijora! La pagina de „Checkout”, in partea de sus, vei avea o rubricuta „Ai un cupon? Da click aici pentru a-ti introduce codul”. Poti introduce codul cuponului chiar acolo!

Pentru intrebari suplimentare sau alte informatii legate de acest cupon, nu ezita sa ne contactezi!

Intra pe pagina noastra de contact si completeaza formularul. Daca iti este la indemana, scrie-ne un mesaj pe chat-ul disponibil pe site. Ne poti trimite un mesaj la adresa de email contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook! Noi iti vom raspunde!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 11 =