Dragobete Rock?

Postat in: februarie 13, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Cadouri Pentru Metalisti

Suntem la jumatatea lunii februarie! Daca nu te-ai aliniat cu ceilalti si nu vei sarbatori Valentine’s Day, mai ai prilej sa iti celebrezi dragostea! Anul acesta, METAL UNICORN iti propune sa petreci dragostea in stilul tau! Chiar am pus deoparte cadouri pentru metalisti, numa’ bune de oferit de Dragobete (rock)!

Cadouri Pentru Metalisti

Ai partener, va cunoasteti de mult timp si obisnuiesti sa ii oferi daruri (chiar si fara un motiv temeinic)? De Dragobete, iti sugeram un accesoriu pe care sa il poarte asa cum vrea: bandana! Si bandana aceasta este cu mult umor, „condimentul” nelipsit dintr-o relatie asa frumoasa ca a voastra! Poti da click aici sa vezi mai bine bandana!

Daca totusi relatia voastra a debutat cu mult timp in urma si nu obisnuiesti sa ii faci cadouri, poate ca o surpriza nu ar strica! Cadoul perfect nu exista, dar o bijuterie poate sa faca pe oricine sa zambeasca! Rafata-ti perechea cu un medalion aparte: CHAOS SKULL.

Relatia voastra este proaspata? Tot bijuteria face senzatie! Doar ai langa tine o persoana pretioasa, nu? Vezi aici din ce pandantive poti alege!

Iar daca iubesti in secret, poate nu ti-ar strica putin curaj! Impartaseste-ti sentimentele si ofera un cadou „nici prea-prea, nici foarte-foarte”! Un tricou amuzant, care sa destinda atmosfera si sa iti ofere un start bun! Tricoul propus de noi are un mesaj imbietor la o intalnire! Da clik aici pentru varianta de barbati si aici pentru varianta dedicata doamnelor!

Esti totusi in acea categorie care nu are pereche si nici nu cauta sa inceapa o relatie? De Dragobete poti sa iti faci tie un rasfat si sa te recompensezi cu ceva placut! Meriti!

Nu te poti decide? Telefoneaza-ne la numarul 0771 474 206 sau scrie-ne pe e-mail la contact@metalunicorn.ro ori pe Facebook!

Alte articole...


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =