Toamna se numara… cartile citite!

Cadouri Pentru Rockeri
Postat in: septembrie 17, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Toamna se numara… cartile citite!


Cadouri Pentru Rockeri

Eh, a venit toamna! Adica anotimpul iubit, cu traditie in ale numaratului! Numaram… cartile citite! Nici nu stiam cum sa le adaugam, dar eram convinsi ca, odata cu inceperea scolilor, ni se va face pofta de carti! Asa ca, ne-am gandit si ne-am razgandit… am introdus cadouri pentru rockeri inteligenti. Adica pentru toti! 😉

Cadourile de aceasta toamna au in prin plan promovarea cartilor. Asadar, sectiunea de cadouri pe METAL UNICORN s-a imbogatit cu cateva volume de exceptie.

  • „The Gothic Tales” este un roman senzational scris de clasicul H. P. Lovecraft. Aceasta editie cu coperta cartonata a aparut in 2018 si a fost imediat indragita de public. Este o colectie de povesti horror, ce iti vor acapara pana si cele mai intunecate cosmaruri!
  • „6 povesti cu draci” este un roman de exceptie scris de Igor Bergler. Editia cu coperta brosata a aparut in 2018 si a starnit numeroase controverse. „De ce cu draci?” sau ce vei invata din aceasta carte? Afla ca este o colectie de povesti nebune, amuzante, care te vor pune pe ganduri! Merita citita si oferita!
  • „Collected Ghost Stories” este o capodopera captivanta scrisa de M. R. James. Aceasta frumoasa editie are coperta cartonata si a aparut in 2017. Trebuie sa cunosti ca este scrisa in limba engleza! Povestile scrise de M. R. James sunt considerate a fi printre cele mai terifiante!
  • „The Black Cat” este o scurta povestire scrisa de americanul Edgar Allan Poe. Povestea este publicata pentru prima data in 1843. Aceasta editie are coperta cartonata si a fost retiparita in 2016. De asemenea, este scrisa in limba engleza.
  • „Dracula” este un roman cu ecou in literatura internationala, scris de Bram Stoker. Cartea a aparut in 1897 si, periodic, apar tot mai multe romane si nuvele inspirate din aceasta opera. Editia cu coperta cartonata si ilustratii fantastice a aparut in 2018 si se remarca prin calitatea desavarsita a exemplarelor!

In romana sau engleza?

  • „The Modern Guide to Witchcraft: Your Complete Guide to Witches, Covens, and Spells, Hardcover” este un ghid impresionant scris de SKYE ALEXANDER. Aceasta frumoasa editie cu coperta cartonata a aparut in 2014 si este scrisa in limba engleza! Este un ghid ajutator pentru sporirea fortei unei vrajitoare moderne. Desigur, este si foarte util in prepararea unor potiuni magice!
  • „Demoni” este un roman hipnotic scris de Laura Nureldin. Aceasta frumoasa editie cu copera brosata a fost lansata in 2017. Povestea tinerei vrajitoare Lisa te va fermeca de la primele pagini!
  • „Demoni. Vol. 2: Foc” este un roman palpitant scris de Laura Nureldin, bineinteles. Cartea a aparut in 2019, ca urmare a succesului primului volum. Aceasta frumoasa editie cu coperta brosata are putin peste 250 de pagini, insa iti garantam ca se va „devora” in cateva ore! Autoarea este si un excelent jurnalist, cu multa daruire si indemanarea in manuirea cuvintelor. Povestile scrise de ea nu doar ca se parcurg extraordinar de repede, dar creeaza imagini puternice in mintea cititorului.

Numararea cadourile care sa includa carti nu am vrea sa se opreasca aici! Ne dorim sa introducem si alte titluri, ale unor autori romani sau straini. Asta pentru ca stim ca metalistii sunt inteligenti, iar pofta lor de cunoastere se amplifica zi de zi! Da click AICI pentru a vedea toate cadourile noastre.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =