Vrei sa fii imaginea noastra?

cautam-colaboratori-in-bucuresti
Postat in: august 14, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Vrei sa fii imaginea noastra?


Colaboratori in Bucuresti

Lumee, lumeee!! Ne cautam colaboratori in Bucuresti pentru mini-sedinte foto. Daca esti de sex feminin sau masculin si ai varsta intre 18 si 99 de ani, vrem sa fii imaginea noastra!

Urmeaza sa realizam sedinte foto in miniatura (o jumatate de ora pana la maximum o ora) cu persoane dornice sa poarte un tricoul al nostru! Fotografiile se vor realiza in Bucuresti, pe strada, si au ca scop promovarea tricourilor METAL UNICORN, in mediul digital. Aceste fotografii vor fi publicate pe retelele de socializare sau in cadrul magazinului nostru online.

Iti daruim tricoul pe care il vei purta la mini-sedinta foto si alte bunatati. Iti oferim, desigur, si pozele cu tine, dupa editarea acestora!

Sedintele foto se vor desfasura dimineata (sau seara) si se stabileste ora exacta (de comun acord) cu cel putin o zi inainte.

Daca esti interesat/interesata, ne poti scrie pe Facebook sau la adresa de e-mail contact@metalunicorn.ro. Vom avea nevoie de datele tale personale (vom face si un contract de colaborare, sa te asiguram ca nu avem alte scopuri decat cele mentionate mai sus), sa stim care este masura ta si sa ne spui cate ceva despre tine. Astfel, vom putea alege tricoul in functie de personalitatea ta!

Hai sa vorbim in privat mai multe detalii!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − eight =