Cum poti alege cadoul…

Postat in: februarie 27, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Genti Rock In Functie De Culoarea Ochilor

O idee traznita – poate! Cand te gandesti ca martie este luna doamnelor…. ar fi o idee si mai traznita sa nu iei si asta in considerare! ­čÖé Fiecare domnita isi alege tinuta in functie de ocazie, locatie, orar, stare de spirit, anotimp, ce a mancat la pranz, daca a ascultat recent o piesa favorita sau daca ii sta perfect parul. Culorile sunt extrem de importante! Asa ca… ne-a venit aceasta idee! Sa alegi cadoul de martie dupa culoarea irisului? Da, de ce nu? Urmeaza sa iti prezentam genti rock in functie de culoarea ochilor! Ia priviti!

Ochi albastri.

Ochii albatri, fermecatori si foarte expresivi, ar iesi in evidenta ca doua supernove, daca posesoarea ar purta o geanta galbena! Desigur, galbenul ar flata pe oricine, mai ales pe irisii albastri! Preferata noastra este GEANTA ROCK BLACK SUN RISING! Mai poti oferi GEANTA ROCK DANDELION BLACK TEA, GEANTA ROCK DIN PIELE LEMON TREE sau GEANTA YELLOW SUBMARINE. Toate galbene!

Geanta Rock Din Piele LEMON TREE
Geanta Rock Din Piele LEMON TREE
Geanta Rock BLACK SUN RISING
Geanta Rock BLACK SUN RISING
Geanta YELLOW SUBMARINE
Geanta YELLOW SUBMARINE
Geanta Rock DANDELION BLACK TEA
Geanta Rock DANDELION BLACK TEA
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Ochi verzi.

Irisul verde este cel mai rar! Ochii verzi sunt spectaculosi, indiferent de nuanta! Pentru domnitele cu ochii verzi putem sa recomandam o geanta speciala, pasionala si foarte jucausa! GEANTA PINK IS THE COLOR OF PASSION va evidentia frumusetea celor mai atipici ochi!

metal-unicorn-magazin-rock-online-accesorii-rock-genti-solbags-din-piele-ecologica-geanta-pink-is-the-color-of-passion

Ochi negri.

Ai privit atent vreodata o domnita cu irisi negri? Te vor hipnotiza! Profunzimea acestei culori te va invalui in emotii neobisnuite! Acestor domnite le vor veni cel mai bine gentile rock contrastante. GEANTA VIOLIN BABE, cu o silueta delicata de vioara, sau GEANTA SOLOVE, cu aplicatii gingase de piele neagra, se vor acorda cu privirea acestor ochi misteriosi!

metal-unicorn-magazin-rock-online-accesorii-rock-din-piele-ecologica-pentru-femei-genti-solbags-geanta-violin-babe
metal-unicorn-magazin-rock-online-accesorii-rock-din-piele-ecologica-pentru-femei-genti-solbags-geanta-violin-babe-galerie
metal-unicorn-magazin-rock-online-geanta-rock-piele-ecologica-geanta-solve-galerie1
metal-unicorn-magazin-rock-online-geanta-rock-piele-ecologica-geanta-solve
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Ochi caprui.

O culoare tare draga noua! Domnitele cu ochi caprui sunt efervescente si printre cele mai inflacarate. Cu privirea lor aprinsa se potriveste cel mai bine o geanta pe masura! GEANTA ROCK GATES OF BABYLON este recomandarea principala! Si GEANTA DIN PIELE STARGAZER este o optiune minunata, alaturi de GEANTA ROCK BORN TO RAISE HELL, GEANTA ROCK DIN PIELE NIGRA FLAMMA sau GEANTA ROCK MISTRESS IN RED. Toate in culoarea focului!

Geanta Rock GATES OF BABYLON
Geanta Rock GATES OF BABYLON
Geanta Din Piele STARGAZER
Geanta Din Piele STARGAZER
Geanta Rock MISTRESS IN RED
Geanta Rock MISTRESS IN RED
Geanta Rock BORN TO RAISE HELL
Geanta Rock BORN TO RAISE HELL
Geanta Rock Din Piele NIGRA FLAMMA
Geanta Rock Din Piele NIGRA FLAMMA
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Dragii nostri, indiferent ca oferiti mamelor, surorilor, verisoarelor celui mai bun prieten, colegelor de birou sau iubitelor, METAL UNICORN va felicita ca celebrati aceste femei minunate din viata voastra!

Alte articole...


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =