Cu cine sa trimitem coletul?

metal-unicorn-blog-rock-livrare-tricouri-pandantive-gotice-cercei-accesorii-alternative
Postat in: august 23, 2018 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Livrare METAL UNICORN

Magazinul rock online METAL UNICORN va implini 1 an in cateva luni. Deja devenim nostalgici cand ne gandim cum am inceput si cum am evolut. Dar un lucru nu ne da pace si vrem sa il perfectionam: serviciul de livrare METAL UNICORN. Ne dorim ca fiecare colet sa fie ambalat fain si sa ajunga in perfecta stare. Ne dorim ca fiecare expeditie sa fie efectuata in siguranta, rapid si conform dorintelor fiecarui client in parte.

Vreme de cateva luni, am intampinat dificultati in a gasi firma de curierat care sa se ridice la inaltimea standardelor noastre. Firma care sa livreze fara cusur in orice colt al tarii. Adica sa nu piarda coletele, sa nu deterioreze coletele si sa le expedieze la timp. Asa ca, nu am incheiat un contract cu o singura firma de curierat, ci cu 4…

Din sugestiile clientilor, am inceput sa triem expeditiile. In anumite judete, clientii preferau o anumita firma de curierat. Fie avusesera experiente neplacute in trecut, fie curierul care inmana coletul era o ruda sau un vecin. Dar ce sa facem cu restul judetelor? Este ca o ruleta ruseasca atunci cand alegem firma de curierat…

Ne-a venit o idee!

Ne dorim sa intemeiem harta curierilor de incredere din Romania. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tau si de putin timp pana adunam toate datele.

Cum ne puteti ajuta? Simplu!

Ne puteti trimite un SMS la numarul 0771 474 206, ne puteti lasa un mesaj pe chatul disponibil pe site, un mail la adresa contact@metalunicorn.ro ori ne puteti scrie utilizand formularul din pagina de Contact sau printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook, sa ne spuneti localitatea sau judetul in care va aflati si firma de curierat care a avut cele mai satisfacatoare servicii.

Noi vom incerca sa adunam informatiile primite de la voi si sa alcatuim harta curierilor de incredere!

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 9 =