Martisor Pentru Tine!

METAL-UNICORN-MARTISOR-ROCK
Postat in: februarie 18, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Martisor Rock METAL UNICORN

Suntem siguri ca iti iubesti stilul vestimentar personal si iti iubesti si traditiile populare! Curand, sarbatoarea Dragobetelor va fi un nou prilej de a-ti celebra dragostea! Iar dupa aceasta data minunata, urmeaza ca primavara sa semene primele raze calde! Special pentru tine, avem doua variante de martisor rock METAL UNICORN!

metal unicorn BIJUTERII ROCK MARTISOR ROCK PENTAGRAMA VARF IN SUS

metal unicorn BIJUTERII ROCK MARTISOR ROCK PENTAGRAMA VARF IN JOS

Si anul acesta vei oferi cele mai frumoase martisoare! La snuruletul impletit in alb si rosu, am atasat o bijuterie handmade aparte: o pentagrama cu coltul in jos sau in sus! Lucrate din metal hipoalergenic si decorate cu un cristal Swarovski de culoare rosie, se vor asorta perfect cu zambetul tau primavaratic!

Martisor rock?! Da, va rog!

Originea martisorului este neclara si sunt muuuuulte scrieri si teorii! Unii spun ca primul martisor a aparut acum 8000 de ani, alti istorici considera ca ar fi aparut mai tarziu, pe vremea Imperiului Roman.

In Roma Antica, 1 martie era prima zi a Anului Nou si oamenii se impodobeau cu fire albe si rosii. Firul alb era simbolul pacii, vegetatiei si fertilitatii anului ce urma, iar firul rosu reprezenta razboiul, pasiunea si dragostea.

In zilele noastre, martisorul este celebrat in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si alte cateva zone balcanice. Traditia martisorului difera de la o localitate la alta, fiind asociata si catorva legende populare strasnice!

METAL UNICORN a creat un martisor special pentru tine, sa il oferi persoanelor dragi sau sa il porti cu mandrie in toata luna martie!

Snurul alb si rosu se poate lega la incheietura mainii. Bijuteria din metal este o pentagrama din staniu, lucrata manual, decorata cu un cristal Swarovski de culoare rosie. Staniul este un metal mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv. Cristalul Swarovski este o piatra artificiala, conceputa dintr-o sticla deosebita, taiata perfect!

Diametrul bijuteriei este de 2 cm.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit: PENTAGRAMA CU VARFUL IN SUS ori PENTAGRAMA CU VARFUL IN JOS! Alte informatii despre bijuterii METAL UNICORN, le poti obtine telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Alte articole...


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =