Daca iti place sa faci shopping…

traista de bumbac METAL UNICORN
Postat in: martie 26, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Traista De Bumbac

Anul acesta ne-am propus sa constientizam mai mult problemele care ne afecteaza mediul inconjurator. Ne dorim foarte mult sa facem alegeri care sa afecteze mai putin Pamantul. Am inceput prin reducerea consumului de plastic, putin cate putin! Te sprijinim si pe tine sa faci aceasta schimbare, asa ca iti prezentam noul nostru produs: traista de bumbac!

Aceasta sacosica este din bumbac 100%, de culoare neagra, cu doua barete lungi, foarte comode! Am pastrat metoda de imprimare DTG si am obtinut traistute perfecte pentru cumparaturi, exact pe stilul tau! Sunt minunate atunci cand faci piata sau mergi la plaja!

Printurile pe traista de bumbac METAL UNICORN sunt realizate direct in tesatura, cu ajutorul unei tehnologii speciale. Printurile direct in tesatura sunt executate cu imprimante DTG („direct to garment”). Este o tehnologie aparuta si dezvoltata recent. Se foloseste cerneala speciala, pe baza de apa, nontoxica pentru om sau animalele de companie!

Pot fi spalate manual sau la masina de spalat automata, la temperaturi de 30 grade Celsius, fara a se folosi inalbitori. Au dimensiuni medii, de 42 cm X 39 cm, suficient de incapatoare pentru cateva provizii!

Alege modele de traista ideale pentru cumparaturi, TRAISTUTA DE SHOPPING sau TRAISTUTA DE DIETA, ori sacosile care se potrivesc si cu decorul urban, TRAISTUTA CU PISOI si TRAISTUTA CU URARI.

Pentru alte informatii, ne puteti contacta telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Spor la shopping responsabil!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =