Tricouri Alternative

METAL-UNICORN-MAGAZIN-ROCK-ONLINE-BUCURESTI-TRICOU-METAL-TRICOURI-ALTERNATIVE
Postat in: august 8, 2018 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

TRICOU ROCK COLORAT

Un tricou rock colorat este exact ce ai nevoie atunci cand cauti un tricou alternativ! Prin tricou rock colorat intelegem un tricou negru, dar cu un print sau un mesaj colorat. La ce va gandeati?! ­čśÇ

Proaspat intorsi de la REF, cu papornitele pline de furnici si un superb bronz pescaresc, incercam sa reintram in ritmul de munca. Si ca orice intoarcere din concediu, pornirea pare mai greoaie. Cu un laptop deschis, rasfoind emailurile, doua telefoane, cercetand mesajele, am reusit sa despachetam si bagajele in timp record! In doua zile, am reusit sa incheiem parada hainelor spalate.

Cand stai la bloc, iti imparti – mai mult sau mai putin – viata cu vecinii. Muzica ta preferata devine muzica lor preferata (aproape niciodata)! Cand se gateste, mirosul mancarurilor se intrepatrunde, de te uiti mirat ca in farfuria ta cu paste carbonara nu se gaseste si un strudel cu mere. Iar priviriile… privirile sunt cele mai intepatoare! ne-au suspectat ca am mers la o inmormantare cu fast, altfel nu se explica multitudinea de haine negre spalate vara! Atat de convinsi de o posibila tragedie, incat a trebuit sa le aratam printurile colorate ale tricourilor! Cu asa ceva, nu te poti duce la o inmormantare! Dar sunt o alternativa ideala la tinutele metal monocrom! Ideale atunci cand te duci la job, la sala, la cumparaturi… sau la o inmormantare netraditionala!

Si daca nu ai pe tine un tricou rock colorat, iti putem oferi cateva sugestii – preferatele noastre cinci!

  1. Tricou NONTOXIC HORNS cu varianta pentru doamne aici;
  2. Tricou Rock No Noises cu varianta pentru doamne aici;
  3. Tricou SKULL OF ROCK cu varianta pentru doamne aici;
  4. Tricou Sound Of Silence cu varianta pentru doamne aici;
  5. Tricou LOVE TO ROCK cu varianta pentru doamne aici.

Sau trimite-ne pe Facebook o poza cu tine, purtand al tau tricou rock colorat favorit!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + eight =