ALTERNATIVA LA TRICOURI ROCK CU TRUPE

metal-unicorn.ro-magazin-rock-online
Postat in: iulie 29, 2018 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

TRICOURI CU IMPRIMEURI ROCK SI METAL

Cel mai purtat articol de imbracaminte ramane, in continuare, tricoul. De la piesa de lengerie intima si pana la obiect de baza in tinutele de zi cu zi, tricoul a parcurs un traseu in cateva decenii. O istorioara draguta descrisa in acest articol. Odata cu empanciparea tricoului, au luat nastere simboluri si elemente de design emblematice. Inspiratia din fonturile si grafica utilizata de anumite trupe, plus aportul de imaginatie personala, au condus la aparitia unui nou hibrid : tricouri cu imprimeuri rock si/sau metal.

Tricouri cu trupe – prima iubire!

Imi amintesc fiecare tricou oficial pe care l-am cumparat sau l-am primit. Imi amintesc imprejurarea si retraiesc cu bucurie emotiile, de fiecare data cand le port. Multe dintre acestea au capatat culori sure, au intrat la apa sau au fost patate cu diverse substante. Chiar si asa, am un locsor in dulap in care stau, frumos impachetate, toate acele tricouri imbatranite. Le tot cumpar si le voi tot purta, pentru ca asa imi arat dragostea, respectul si sustinerea fata de trupele mele favorite. Iar cum unele trupe sunt mai slobode in exprimare, reusesc sa lanseze tricouri mai „siropoase”. Nu mai am degete sa numar de cate ori am fost strigata pe strada „satanista„, „indracita” ori „neimpartasita” sau de cate ori mi s-a interzis sa port anumite tricouri in liceu. Si daca tot mi s-au calit urechile in adolescenta si auzul meu nu mai capteaza ofense pe strada, imi port, in continuare, tricourile mandre „siropoase”!

Cum am inceput sa port tricourile cu imprimeuri rock?

Ceaa ce am schimbat eu in tabieturi, a fost introducerea de tricouri rock alternative la cele cu trupe. Aceste tricouri sunt tot mai populare! Sunt ideale atunci cand vrei sa iti exprimi personalitatea, indiferent de ziua saptamanii. ­čśë

Tricourile rock METAL UNICORN se pot purta la job, la sala, in concediu sau cand te afli la cumparaturi. Printurile alese nu sunt vulgare, rasiste sau violente. Daca atrag atentia in public, este pentru ca sunt atat de faine! ­čśÇ Gata cu etichetele de tip „satanist”, asta doar daca alegi sa porti tricourile din categoria FROM HELL – daca intelegi ce vreau sa zic! ­čśÇ

Daca nu ai cumparat pana acum un tricou METAL UNICORN, da click aici si alege-ti modelul preferat! Iar daca ai cumparat, lasa-ne parerea ta despre produsele si serviciile noastre, chiar pe pagina de Facebook.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =