„Ne luam vara inapoi”

Festivalul LIVING ROCK
Postat in: august 8, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

„Ne luam vara inapoi”


Festivalul Living Rock, 15.08.2019 – 17.08.2019

Nu stiu cum sunteti voi, dar noi suntem mai obositi ca atunci cand a inceput concediul! A debutat cu ARTmania si a continuat cu Rockstadt! Daca la Sibiu ne-am ales cu un bronz dungat, la Rasnov ne-am „murat” pe saturate! Doua destinatii faine, cu munte si padure si orase maiestoase. Nu-i asa ca mini-vacanta de la mijlocul lui august ar fi ideala la mare? 😉 Hai la Tuzla!! Festivalul LIVING ROCK ne invita sa ne dezmierdam intr-un peisaj salbatic, sa ascultam muzica live si sa „Ne luam vara inapoi”!

In perioada 15 – 17 august, gazda festivalului ne primeste intr-un spatiu frumos amenajat: pun la dispozitie parcare, un camping dotat cu dusuri si toalete, restaurante si baruri. Ah! Si promit muzica buna, buna pana in zori!

Sa ne imaginam: marea turcoaz… soarele bland… valurile zburdalnice… nisipul caldut… mirosul de sare…  si artisti de cinste, pregatiti sa ne bucure (cel putin 5 ore pe zi!!) cu muzica live! Subcarpati, Alternosfera, Vama, Vita de Vie, Grimus, The Kryptonite Sparks, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Les Elephants Bizarres, Byron, Emil, Coma, Timpuri Noi… plus DJ care sa asigure distractia pana dimineata!

Suntem foarte incantati de acest festival! Bucuros este si Tudor Chirila!

“…Noi ne bucuram de fiecare data cand putem sa facem parte dintr-un eveniment cu artisti interesanti si cu artisti din zona de alternativ; ne bucuram foarte mult ca exista un festival rock la mare; eu, personal, ma bucur ca locatia este Tuzla, am petrecut acolo niste clipe foarte misto anul trecut, cu rulota, asa ca, nu stiu, asteptam cu nerabdare sa cantam si speram sa facem un super-show si ii asteptam pe oameni in numar cat mai mare!”

Pana saptamana viitoare, bilete se mai pot gasi la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta si in reteaua iabilet.robilete.roEventim.ro.

Programul pe zile il lasam mai jos:

Ne vedem la Tuzla! \m/


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + sixteen =