METAL GATES FESTIVAL – Sosim!

primordial
Postat in: noiembrie 15, 2017 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

METAL GATES FESTIVAL – Sosim!

METAL GATES FESTIVAL va fi urmatorul nostru prilej sa ascultam muzica buna! Daca esti in Bucuresti sau vrei sa te resfeti cu ceva bun-bunut, nu vei lipsi de la acest festival! Noteaza-ti in calendar zilele de 16, 17 si 18 noiembrie!

Unde? In Quantic, bineinteles!

Afisul simpatic anunta trupe indragite, iar organizatorii au lansat deja informatii despre ordinea desfasurarii concertelor.

Prima seara, adica 16 noiembrie, debuteaza cu Descend Into Despair, o trupa romaneasca de funeral doom metal, lansata prin 2010. Mourning Sun, trupa originara din Chile, ne vor incanta cu al lor atmospheric doom metal, urmati de Abigail, a doua trupa romaneasca. Despre Abigail putem sa spunem doar ca ne bucuram sa ii vedem si abia asteptam sa ii ascultam! Cu o experienta de mai bine de 20 de ani, au schimbat stilul doom/death metal de inceput cu influenta gothic metal, ca mai apoi sa revina la stilul initial. When Nothing Remains vin tocmai din Suedia sa ne cante despre dragoste, melancolie si tristete, acompaniate de profunzimea metalului atmospheric/doom/death. O seara ca aceasta se va incheia glorios cu SaturnusInfiintati in 1991 in Danemarca, au lansat primul demo abia in 1994 si in 1996 primul album – Paradise Belongs to You. Piesele melodioase cu influente de death, gothic si atmospheric, au sagetat inimile devoratorilor de doom metal!

A doua seara, 17 noiembrie, aduce pe scena Other Eyes Wise (Marea Britanie), Terra ΙncΩgnita (Grecia), Animae Silentes (Italia), Lunarsea (Italia), Votum (Polonia), Swallow The Sun (Finlanda), (EchO) (Italia), Psychogod (Romania).

Iar in a treia seara, 18 noiembrie, ii vom asculta pe Nox Vorago (Suedia), Riul Doamnei (Italia), Eufobia (Bulgaria), Mordrake (Marea Britanie), The Foreshadowing (Italia), Primordial (Irlanda), Katara (Romania), Grimaze (Bulgaria).

Prima editie METAL GATES FESTIVAL va cunoaste un succes real!

Unicornii abia asteapta sa se bucure de muzica live de calitate!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =