FIND THE UNICORN Cupon 10% Reducere

Stiai ca la prima comanda pe care o faci pe magazinul nostru online primesti si un cadou? FIND THE UNICORN Cupon 10% Reducere – asa ne-am gandit sa te rasplatim pe tine, pentru ca ne-ai gasit!

Fiecare nou client primeste un cupon de 10 % reducere la urmatoarea comanda efectuata pe METAL UNICORN. Acest cupon se poate aplica la orice cos de cumparaturi, comanda minima fiind data de pretul cel mai mic de pe site. Trebuie sa stii ca acest cupon nu se poate cumula impreuna cu un alt cupon pe care l-ai primit de la noi. Si, de asemenea, valabilitatea cuponului este mentionata pe cartonas.

Cum intri in posesia discount-ului? Foarte simplu!

Daca ai gasit produsele ideale pe METAL UNICORN si le-ai adaugat in cos, pasul urmator este sa „Vezi cos”. Ti se va deschide o pagina cu un rezumat al produselor selectate de tine si o rubrica „Aplica Cuponul”. In aceasta casetuta vei introduce codul cuponului primit si se va calcula automat reducerea de 10%. Atat de simplu! Daca ai omis acea casetuta si ai dat click pe butonul „Continua cu Finalizare”, nu te ingrijora! La pagina de „Checkout”, in partea de sus, vei avea o rubricuta „Ai un cupon? Da click aici pentru a-ti introduce codul”.

Pentru orice intrebari suplimentare sau alte informatii legate de FIND THE UNICORN Cupon nu ezita sa ne contactezi!

Intra pe pagina noastra de contact si completeaza formularul de contact. Daca iti este la indemana, trimite-ne un mesaj pe chat-ul disponibil pe site. Iar daca iti este mai usor, trimite-ne un mesaj la adresa de email contact@metalunicorn.ro sau un SMS la numarul 0771 474 206 ori chiar pe Facebook! Daca te grabesti, da-ne un telefon la acelasi numar mentionat mai sus.

You just found the Unicorn! METAL UNICORN!