Concurs pe Facebook

cercei ca sarea-n bucate
Postat in: iulie 23, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Concurs pe Facebook


Cercei Rock Ca Sarea-n Bucate

Lumee, lumeee! Haideti la „cercei rock ca sarea-n bucate”! Un concurs pe Facebook, in semn de multumire pentru toata sustinerea de pana acum!

Punem la bataie o pereche de cercei, lucrata manual si garnisita cu cristale Swarovski, rosii ca patima! O bijuterie de care noi suntem foarte atasati, confectionata din metal hipoalergenic. Un metal fin care nu rugineste si nici nu irita pielea sensibila, dar cu o greutate redusa, fiind confortabili chiar si pentru o purtare indelungata. Cerceii DEVIL’S RED PENTAGRAM vor straluci gratios in urechile… cui vrei tu! Tu decizi cine ii va purta!

cercei rock

Tot ce trebuie sa faci este sa ne cauti pe Facebook, sa gasesti postarea care anunta concursul actual si sa indeplinesti cateva indatoriri simple:

  • SHARE PUBLIC cu postarea de mai sus;
  • COMMENT in care sa dai TAG persoanei pe care tu o propui sa castige.

Perioada concursului se intinde pe o durata de cateva zile, de la data de 24.07.2019 pana la data de 31.07.2019. Castigatorul va fi ales la data de 31.07.2019, ora 23:59, prin selectie aleatorie.

Odata anuntat castigatorul pe Facebook, acesta va avea timp pana la 01.08.2019, ora 12:00 AM, sa ia legatura cu noi, pentru a ne furniza datele de contact si adresa de expediere a coletului. Ne poate gasi la numarul de telefon 0771 474 206, adresa de email contact@metalunicorn.ro sau scriindu-ne un mesaj privat pe Facebook. Coletul va fi expediat prin curier rapid, evident GRATUIT!

Valoarea bijuteriei este de 130 lei. Premiul nu se schimba cu un alt produs disponibil pe site-ul METAL UNICORN sau cu contravaloarea in bani. Participantul trebuie sa aiba cel putin o adresa pe teritoriul Romaniei.

You just found the Unicorn!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =