Prinde Iepurasul!

Cupon Cadou De Paste
Postat in: aprilie 16, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Cupon Cadou De Paste

Cod cupon cadou de Paste: 10%iepurasulmetalist

Anul acesta, Iepurasul Metalist te intampina cu un dar: un cod de discount pentru orice cos de achizitie la o comanda efectuata pe METAL UNICORN.

Poti utiliza codul de reducere 10%iepurasulmetalist pana la data de 22.04.2019. Trebuie sa stii ca acest cupon poate fi folosit o singura data de catre un utilizator si nu se poate cumula cu alte reduceri sau cupoane de discount.

Intra pe magazinul nostru si cauta produsele pe care vrei sa le achizitionezi. Le adaugi in cos, iar pasul urmator este sa dai click pe „Vezi Cos”. Ti se va deschide o pagina cu un rezumat al produselor adaugate de tine si o rubrica „Aplica Cuponul”. In aceasta casetuta vei introduce codul cuponului de Paste. Se va calcula automat reducerea de 10%. Atat de simplu!

Ai omis acea casetuta si ai dat click pe butonul „Continua cu Finalizare”? Nu te ingrijora! La pagina de „Checkout”, in partea de sus, vei avea o rubricuta „Ai un cupon? Da click aici pentru a-ti introduce codul”. Poti introduce codul cuponului chiar acolo!

Pentru intrebari suplimentare sau alte informatii legate de acest cupon, nu ezita sa ne contactezi!

Intra pe pagina noastra de contact si completeaza formularul. Daca iti este la indemana, scrie-ne un mesaj pe chat-ul disponibil pe site. Sau ne poti trimite un mesaj la adresa de email contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook!

Prinde Iepurasul!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − six =