Find the unicorn!

find the unicorn
Postat in: octombrie 17, 2017 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Find the unicorn! Ce inseamna?

Find The Unicorn este un cadou din partea noastra!

Campania Find The Unicorn punem la bataie cateva cupoane cu reducere. Poate nu o fi mare, dar 10% discount te asteapta daca ne gasesti!

Unicornii umbla liberi prin Bucuresti sau alte locatii de prin tara si poarta cu ei bucati din curcubeu! Ei… nici chiar asa! Poarta cu ei cupoane de 10% reducere la orice articol de pe site. Tot ce trebuie tu sa faci este sa fii atent si sa ii gasesti! Abordeaza-i prietenos si ei te vor rasplati!

Daca ai obtinut cuponul, poti face cumparaturi pe site-un nostru www.metalunicorn.ro pana la 31.12.2017 si vei avea o reducere de 10% la orice tricou, daca introduci codul de pe cartonas. Reducerea cuponului nu se poate cumula cu o alta reducere disponibila pe site, dar avem grija ca toate detaliile sa fie mentionate si daca ai intrebari, noi iti stam la despozitie!

Vom adauga constant tricouri noi pe site, sa aveti de unde alege! Si curand, lansam mai multe articole METALUNICORN – de la accesorii, pana la articole de imbracaminte pentru motani! Si nu glumim!

Ba mai mult, vrem sa ne gasiti… o sa ne anuntam pe Facebook pe unde avem de gand sa ne plimbam!
Ne intereseaza evenimentele muzicale si vrem sa ajungem la cat mai multe concerte rock! Vrem sa degustam bere rece in baruri cu muzica buna, vin duios in puburi faine ori cine stie ce …
Daca nu suntem inca prieteni pe Facebook, apasa butonul de like pe pagina noastra www.facebook.com/MetalUnicornStore/ si urmareste-ne postarile!

    Find the unicorn!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + three =