Vrei livrare? Da si tu o bere!

livrare 5 lei
Postat in: iulie 14, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Vrei livrare? Da si tu o bere!


Livrare 5 lei

Nu, nu avem de gand sa facem treaba de 2-3 parale! Ori de 5! Ne-am gandit sa facem o saptamana mai interesanta si sa va multumim, cumva, ca ne sunteti alaturi! Ei bine, livrare gratis… prea nu stiu cum! O sa livram APROAPE GRATIS! ­čśÇ Asa ca, punem costul de livrare 5 lei. Cat o bere!

In perioada 15 iulie 2019 si pana pe 20 iulie 2019, comenzile peste 170 lei beneficiaza de transport gratuit. Ca pana acum! Transportul se efectueaza prin firma de curierat rapid, oriunde pe teritoriul tarii. Sub aceasta suma, percepem o taxa de livrare. Bineinteles, nu facem rabat la calitate! Timpul scurt de livrare si conditiile optime sunt garantate.

Ne dorim ca produsele voastre sa ajunga cat mai repede! METAL UNICORN a pregatit un set de conditii de livrare, sa fim cat mai eficienti! Sunt necesare pentru tine si sunt necesare pentru noi! Solicitam din partea ta urmatoarele date personale:

  • adresa corecta si completa. Pentru noi, este ilegal sa intocmim o factura fiscala pentru o persoana fizica fara aceasta informatie, iar pentru curier este crucial sa stie unde sa livreze exact!
  • confirmarea telefonica sau scrisa a comenzii. Am invatat din experienta ca, uneori, oamenii fac comenzi pe internet din greseala! Ori din impulsul momentului! Asa ca, avem un obicei sa ne sunam clientii pentru confirmare. Este un bun moment sa ne cunoastem, sa aflam extra informatii despre comanda ta sau sa iti raspundem la nelamuriri, daca este cazul. Evident, tot din trecut, am invatat ca o comanda neconfirmata este, de cele mai multe ori, o comanda esuata!
  • acceptarea din partea ta a tarifului si timpului de livrare. Da, vrem sa ne asiguram ca tu cunosti timpul de livrare (care nu depaseste cateva zile chiar si in perioadele extraordinar de aglomerate) si tariful pe care il impunem.

Cum ar fi „Vrei livrare? Da si tu o bere!”


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =