Garantia produselor METAL UNICORN

METAL UNICORN ofera garantia produselor achizitionate pe site-ul www.metalunicorn.ro.

Termenul de garantie oferit de catre S.C. Mudic Events Activity S.R.L. clientilor sai pentru confectii textile este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului, nefiind acoperita uzura normala a produsului. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.

S.C. Mudic Events Activity S.R.L. ofera modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produslui, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Garantia produselor este asigurata dupa respectarea urmatoarelor instructiuni de intertinere / utilizare / depozitare pentru confectii textile:

Intretinerea

Nu detasati de pe produs eticheta textila cu instructiunile de intretinere pe toata durata de viata a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lunga perioada de folosire a produsului si a-i mentine cat mai mult aspectul estetic, respectati intocmai instructiunile de intretinere a produsului referitoare la următoarele operatii: spalare, uscare, calcare si intretinere profesionala. In cazul in care una dintre operatiile de intretinere este interzisa, aplicarea acesteia poate deteriora produsul.

Utilizare

Produsele fiind confectionate din materiale textile, evitati contactul cu flacara deschisa, contactul cu obiecte intepatoare sau tăietoare, apropierea de o sursa puternica de caldura.

Depozitare

Dupa fiecare purtare, produsul se pastrează in spatii urscate, ferite de umezeala. Produsele confectionate din materiale colorate se pastreaza in locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

FIECARE ACHIZITIE EFECTUATA PE METALUNICORN.RO, CAT SI TELEFONIC, SUNT INSOTITE DE FACTURA FISCALA!

Recomandarile METAL UNICORN pentru intretinerea tricourilor, hanoracelor si bandanelor

  • tricourile, hanoracele si bandanele METAL UNICORN se pot spala manual sau la masina de spalat automata. Daca optati pentru spalarea la masina de spalat automata, va recomandam programele de spalare blande. In caz contrar, setati temperatura la 30 grade Celsius si un numar redus de rotatii.
  • tricourile si hanoracele se spala intoarse pe dos.
  • nu utilizati detergeti pe baza de clor sau orice fel de inalbitori.
  • tricourile, hanoracele si bandanele se pot calca cu fierul de calcat. Tricourile si hanoracele se intorc pe dos, iar bandanele se calca pe spate. Se aplica un strat textil suplimentar umed sau hartie de copt peste suprafata imprimeului.

Recomandarile METAL UNICORN pentru intretinerea bijuteriilor si inelelor de barba

  • evitati socurile fizice (lovituri, zgarieturi) si socurile termice aplicate bijuteriilor si inelelor de barba.
  • evitati contactul cu substante foarte acide pe suprafata bijuteriilor si inelelor de barba.

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0771 474 206. Ne gasiti pe e-mail la contact@metalunicorn.ro sau intr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook!