Informatii livrare

Era musai sa avem o rubrica despre informatii livrare a produselor achizitionate pe METAL UNICORN !

Conditii de livrare

Conditiile de livrare pe care METAL UNICORN le impune sunt urmatoarele:

  • furnizarea adresei corecte si complete;
  • CONFIRMAREA TELEFONICA SAU SCRISA A COMENZII – comenzile neconfirmate nu sunt expediate;
  • acceptarea platii sumei de 20 lei TAXA DE TRANSPORT, TARIF UNIC IN TOATA ROMANIA LA COMENZILE MAI MICI DE 200 LEI.

Livrare prin curier

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate, am optat pentru livrearea prin curier rapid. La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat). Se intocmeste un proces-verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Firme de curierat

Livrarea prin curier rapid ne ajuta sa ajungem atat in orasele mari din tara, cat si la sat. De aceea, colaboram cu mai multe firme de curierat. Daca o firma de curierat ne refuza expeditia intr-o anumita zona, apelam la o alta companie de curierat. De asemenea, tinem cont si de preferintele clientului. Astfel, daca un client prefera o anumita firma de curierat, solicitam serviciile acelei firme. Companiile cu care noi colaboram sunt: FAN CURIER, URGENT CARGUS, BOOKURIER si GLS. Amintim posibile intarzieri ale curierilor in perioadele foarte aglomerate. Colete pot suferi mici intarzieri de Black Friday, Craciun, Februarie si Martie.

Termenul de livrare

In cazul in care produsele comandate se afla pe stoc, termenul standard de livrare este de maximum 3 zile lucratoare. Pentru localitatile aflate in afara zonei de curierat, termenul de livrare se poate prelungi pana la 7 zile lucratoare, in functie de distanta la care trebuie sa se livreze comanda.

Costul livrarii

Livrarea este gratuita ORIUNDE PE TERITORIUL ROMANIEI la comenzile ce depasesc 200 lei.

Taxa de livrare este de 20 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei.

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, te vom anunta telefonic, pe e-mail sau SMS cand acestea vor reintra in stoc.

Pentru orice alta informatie, nu ezita sa te contactezi la numarul de telefon 0771 474 206, la adresa de e-mail contact@metalunicorn.ro sau intr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.