metal unicorn BIJUTERII ROCK CERCEI YGGDRASIL TREE OF LIFEmetal unicorn BIJUTERII ROCK CERCEI YGGDRASIL TREE OF LIFE

Cercei Yggdrasil

130.00 lei

Cercei Yggdrasil, cercei lucrati manual din metal, simbol inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii. Cerceii sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare verde.

1 în stoc

SKU: MUB-038 Categorie:

Descriere

CERCEI YGGDRASIL – TREE OF LIFE

Cercei Yggdrasil, cercei lucrati manual din metal, simbol inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii. Cerceii sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare verde.

Cristalele Swarovski au castigat popularitate darorita calitatilor sale deosebite. Sunt pietre artificiale, concepute dintr-o sticla speciala cu un continut de plumb de 32%, taiate perfect. Suprafata cristalului luceste ca un diamant!

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercei Yggdrasil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =

S-ar putea să-ți placă și…