metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION AEGISHJALMURmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION AEGISHJALMUR

Medalion Ægishjalmur

149.00 lei

Medalion Ægishjalmur, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta una dintre cele mai misterioase si puternice rune islandeze, simbol purtat pe campurile de batalie.

In centrul medalionului, se afla un cristal Swarovski de culoare albastru inchis.

Diametru medalion : 3.5 cm.

1 în stoc

SKU: MUB-003 Categorie:

Descriere

MEDALION AEGISHJALMUR – HELM OF AWE

Medalion AEgishjalmur, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta una dintre cele mai misterioase si puternice rune islandeze, simbol purtat pe campurile de batalie. In centrul medalionului, se afla un cristal Swarovski de culoare albastru inchis.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Ægishjalmur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + nine =

S-ar putea să-ți placă și…