metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION BAPHOMETmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION BAPHOMET

Medalion Baphomet

199.00 lei

Medalion Baphomet, lucrat manual din metal, este un simbol ocult aparut mai intai la inceputul secolului al XIV-lea si asociat stenogramelor proceselor templierilor. Ulterior, ocultistul francez, Eliphas Lévi, a sustinut ca denumirea provine din codarea cabalistica.

Diametru medalion: 4.5 cm.

2 în stoc

SKU: MUB-016 Categorie:

Descriere

MEDALION BAPHOMET

Medalion Baphomet, lucrat manual din metal, este un simbol ocult aparut mai intai la inceputul secolului al XIV-lea si asociat stenogramelor proceselor templierilor. Ulterior, ocultistul francez, Eliphas Lévi, a sustinut ca denumirea provine din codarea cabalistica. Acest medalion ajunge impreuna cu un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Baphomet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 16 =

S-ar putea să-ți placă și…