Medalion Chaos Skull - METAL UNICORN - magazin rock online - bijuterii gotice si rockMedalion Chaos Skull - METAL UNICORN - magazin rock online - bijuterii gotice si rock

Medalion Chaos Skull

145.00 lei

Medalion Chaos Skull lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Pandantivul reprezinta simbolul modern chaos star si este finisat cu o tusa rosiatica. Medalionul vine impreuna cu lantisor.

Diametru medalion: 4 cm.

Stoc epuizat

SKU: MUB-056 Categorie:

Descriere

Medalion Chaos Skull

Medalion Chaos Skull, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Pandantivul reprezinta simbolul modern chaos star si este finisat cu o tusa rosiatica. In centrul medalionul, se poate vedea o gravura placuta: un craniu. Pandantivul este insotit de un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade, facute in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau „cositorul” este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate!

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca orice bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau orice alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Chaos Skull”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + eighteen =

S-ar putea să-ți placă și…