metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION HECATEmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION HECATE

Medalion Hecate

155.00 lei

Medalion Hecate, Hecateidon, lucrat manual din metal hipoalergenic, este un simbol magic asociat zeitei Hecate din Grecia Antica. Zeita Rascrucilor, infatisata cu trei capete, domina Cele Trei Faze ale Lunii, reprezentare artistica a vietii femeii.

2 în stoc

SKU: MUB-050 Categorie:

Descriere

MEDALION HECATE

Medalion Hecate, Hecateidon, lucrat manual din metal hipoalergenic, este un simbol magic asociat zeitei Hecate din Grecia Antica. Zeita Rascrucilor, infatisata cu trei capete, domina Cele Trei Faze ale Lunii, reprezentare artistica a vietii femeii. Luna Tripla este un simbol mistic neopagan foarte iubit si foarte feminin. Bijuteria este impodobita cu onix de culoare neagra.

Onixul este o varietate a cuartului, cunoscut din Antichitate. In Roma Antica, imparatii purtau bijuterii ornate cu onix, dar a cunoscut aprecierea mai ales in Egipt, India, Persia si tarile din Extremul Orient.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Hecate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =

S-ar putea să-ți placă și…