Medalion HORNED GODMedalion HORNED GOD

Medalion HORNED GOD

159.00 lei

Medalion HORNED GOD, lucrat manual din metal hipoalergenic, decorat cu Onix verde.

Pandantivul vine insotit de lantisor. Lungimea medalionului este de aproximativ 5 cm.

 

Stoc epuizat

SKU: MUB-116 Categorie:

Descriere

Medalion HORNED GOD

Medalion HORNED GOD, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Acest medalion reda una dintre cele mai frumoase simboluri wiccane. Medalionul este garnisit cu Onix verde. Pandantivul vine insotit de un lantisor. Lungimea medalionului este de aproximativ 5 cm.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade, facute in totalitate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca orice bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Onixul este o varietate a cuartului, cunoscut din Antichitate. In Roma Antica, imparatii purtau bijuterii ornate cu onix, dar a cunoscut aprecierea mai ales in Egipt, India, Persia si tarile din Extremul Orient.

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau orice alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion HORNED GOD”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 1 =

S-ar putea să-ți placă și…