metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION LEVIATHANmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION LEVIATHAN

Medalion Leviathan

169.00 lei

Medalion Leviathan, lucrat manual din metal, este un simbol cu nenumarate interpretari, de la simbolul alchimistilor pentru sulf, Cruce Satanica, pana la spiritualitatea sufletului uman si echilibrul dintre Feminin si Masculin.

Lungime medalion: 5.5 cm.

1 în stoc

SKU: MUB-014 Categorie:

Descriere

MEDALION LEVIATHAN

Medalion Leviathan, lucrat manual din metal, este un simbol cu nenumarate interpretari, de la adnotarea alchimistilor pentru sulf, Cruce Satanica, pana la spiritualitatea sufletului uman si echilibrul dintre Feminin si Masculin. Medalionul are o lungime de 5.5 cm si vine insotit de un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook..

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Leviathan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × three =

S-ar putea să-ți placă și…