metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR CU TRIQUETRAmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR CU TRIQUETRA

Medalion Mjölnir cu Triquetra

139.00 lei

Medalion Mjölnir cu Triquetra, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta ciocanul lui Thor inscriptionat cu nodul celtic Triquetra.

Dimensiume medalion : 4 cm.

1 în stoc

SKU: MUB-004 Categorie:

Descriere

MEDALION MJOLNIR CU TRIQUETRA

Medalion Mjolnir cu Triquetra, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta ciocanul lui Thor inscriptionat cu nodul celtic Triquetra. Acest pandantiv vine insotit de un lantisor. Lungimea medalionului este de aproximativ 4 centimetri.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Mjölnir cu Triquetra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + twenty =

S-ar putea să-ți placă și…