metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR CU YGGDRASILmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR CU YGGDRASIL

Medalion Mjolnir cu Yggdrasil

189.00 lei

Medalion Mjölnir cu Yggdrasil, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta ciocanul lui Thor inscriptionat cu arborele gigantic al lumii.

Dimensiune medalion : 4.5 cm X 5 cm.

2 în stoc

SKU: MUB-002 Categorie:

Descriere

MEDALION MJOLNIR CU YGGDRASIL – CIOCANUL LUI THOR

Medalion Mjolnir cu Yggdrasil, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta ciocanul lui Thor inscriptionat cu arborele gigantic al lumii. Finisajul antichizat desavarseste pandantivul. Acest medalion vine insotit de un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Mjolnir cu Yggdrasil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

S-ar putea să-ți placă și…