metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR TYRmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION MJOLNIR TYR

Medalion Mjolnir Tyr

155.00 lei

Medalion Mjolnir Tyr, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de zeii nordici. Pandantivul reprezinta „Ciocanul lui Thor” cu runa Tyr. Initial, runa era asociata cu zeul Tyr, mai tarziu cu Thor.

1 în stoc

SKU: MUB-054 Categorie:

Descriere

MEDALION MJOLNIR TYR

Medalion Mjolnir Tyr, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de zeii nordici. Pandantivul reprezinta „Ciocanul lui Thor” cu runa Tyr. Simbolul ᛏ corespunde literei „T” din alfabetul latin. In germana timpurie, aceasta runa se citea „Tiwaz”, ulterior devenind „Tyr”, in scandinava. Initial, runa era asociata cu zeul Tyr, mai tarziu cu Thor. Acest medalion vine insotit de un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Mjolnir Tyr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 2 =

S-ar putea să-ți placă și…