metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION OBSCENE BITCHmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION OBSCENE BITCH

Medalion Obscene Bi*ch

139.00 lei

Medalion Obscene Bitch, lucrat manual din metal hipoalergenic, este o bijuterie cu umor. Pandantivul poarta un mesaj in limba engleza.

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

SKU: MUB-053 Categorie:

Descriere

MEDALION OBSCENE BITCH

Medalion Obscene Bitch, lucrat manual din metal hipoalergenic, este o bijuterie cu umor. Pandantivul poarta un mesaj in limba engleza. Medalionul vine insotit de un lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii hand-made lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare. De aceea, este posibil ca intre doua pandantive din acelasi fel sa apara diferente infime de marime sau design.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Obscene Bi*ch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 16 =

S-ar putea să-ți placă și…