metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION PENTAGRAMAmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION PENTAGRAMA

Medalion Pentagrama

159.00 lei

Medalion Pentagrama, lucrat manual din metal, este un simbol precrestin prezent in numeroase culturi, inca din antichitate.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Diametru medalion: 5 cm.

Stoc epuizat

SKU: MUB-021 Categorie:

Descriere

MEDALION PENTAGRAMA

Medalion Pentagrama, lucrat manual din metal, este un simbol precrestin prezent in numeroase culturi, inca din antichitate. Finisajul antichizat confera un design deosebit medalionului. Diametrul pentagramei este de 5 centimetri. Acest pandantiv vine insoti de lantisor.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare. De asemenea, pot aparea diferente de dimensiune ( 2-4 milimetri).

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Pentagrama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 6 =

S-ar putea să-ți placă și…