metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SIGILIU LILITHmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SIGILIU LILITH

Medalion Sigiliu Lilith

149.00 lei

Medalion Sigiliu Lilith, lucrat manual din metal, intruchipeaza simbolul lui Lilith; decorat cu onix negru, bijuteria este deosebita si sobra.

Diametru medalion: 3 cm.

Stoc epuizat

SKU: MUB-011 Categorie:

Descriere

MEDALION SIGILIU LILITH

Medalion Sigiliu Lilith, lucrat manual din metal, intruchipeaza simbolul lui Lilith; decorat cu onix negru, bijuteria este deosebita si sobra.

Onixul este o varietate a cuartului, cunoscut din Antichitate. In Roma Antica, imparatii purtau bijuterii ornate cu onix, dar a cunoscut aprecierea mai ales in Egipt, India, Persia si tarile din Extremul Orient.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Sigiliu Lilith”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 15 =

S-ar putea să-ți placă și…