metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SIGILIU SAMAELmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SIGILIU SAMAEL

Medalion Sigiliu Samael

155.00 lei

Medalion Sigiliu Samael, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Pandantivul reprezinta sigiliul lui Samael, cu un finisaj antichizat si decoratii pe margine. Bijuteria vine insotita de lantisor.

Diametrul pandantivului este de aproximativ 2,5 centimetri.

1 în stoc

SKU: MUB-058 Categorie:

Descriere

Medalion Sigiliu Samael

Medalion Sigiliu Samael, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Pandantivul reprezinta sigiliul lui Samael, cu un finisaj antichizat si decoratii pe margine. Bijuteria vine insotita de lantisor. Diametrul pandantivului este de aproximativ 2,5 centimetri.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade, facute in totalitate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau „cositorul” este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate!

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca orice bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau orice alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Sigiliu Samael”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =

S-ar putea să-ți placă și…