metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SKULL CROSSmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION SKULL CROSS

Medalion Skull Cross

139.00 lei

Medalion Skull On Cross, lucrat manual din metal, cruce intoarsa texturata cu aspect de oase, este un simbol controversat.

Stoc epuizat

Cod Produs: MUB-022 Categorie:

Descriere

MEDALION SKULL CROSS

Medalion Skull Cross, lucrat manual din metal, cruce intoarsa texturata cu aspect de oase, este un simbol controversat.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii hand-made lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Skull Cross”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + thirteen =

Ați putea dori, de asemenea…