metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION YGGDRASIL TREE OF LIFEmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION YGGDRASIL TREE OF LIFE

Medalion Yggdrasil

164.00 lei

Medalion Yggdrasil, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii.
Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada.

Diametru medalion : 4 cm.

2 în stoc

SKU: MUB-001 Categorie:

Descriere

MEDALION YGGDRASIL – TREE OF LIFE

Medalion Yggdrasil, lucrat manual din metal, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii. Acest copac facea legatura intre cele 9 lumi.

Aceasta bijuterie vine insotita de un lantisor. Diametrul medalionului este de aproximativ 4 centimetri.
Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Yggdrasil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 8 =

S-ar putea să-ți placă și…