metal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION YGGDRASIL MOONmetal unicorn PANDANTIVE ROCK MEDALION YGGDRASIL MOON

Medalion Yggdrasil Moon

145.00 lei

Medalion Yggdrasil Moon, lucrat manual din metal hipoalergenic, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii deasupra celor trei faze ale Lunii.

Stoc epuizat

SKU: MUB-036 Categorie:

Descriere

MEDALION YGGDRASIL MOON

Medalion Yggdrasil Moon, lucrat manual din metal hipoalergenic, este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii deasupra celor trei faze ale Lunii. Medalionul este impodobit cu malachit de culoare verde, la faza a doua a Lunii – Luna Plina sau cu labradorit.

Malachitul este o varietate cunoscut din Antichitate. In Roma Antica, imparatii purtau bijuterii ornate cu malachit. A cunoscut aprecierea, mai ales, in Egipt, India, Persia si tarile din Extremul Orient.

Labradoritul este o piatra semi-pretioasa raspandita in Europa si Asia, dar descoperita abia in 1770 in provincia Labrador din Canada. Eschimosii de pe coasta canadiana considerau ca aceasta piatra tine captiva o parte din Aurora Boreala. Este considerat un mineral cu proprietati terapeutice.
Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medalion Yggdrasil Moon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + twelve =

S-ar putea să-ți placă și…