Pandantiv NAUDIZPandantiv NAUDIZ

Pandantiv NAUDIZ

145.00 lei

Pandantiv NAUDIZ, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN!

Pandantivul vine insotit de lantisor. Diametrul medalionului este de 2 cm.

 

1 în stoc

SKU: MUB-108 Categorie:

Descriere

Pandantiv NAUDIZ

Pandantiv NAUDIZ, lucrat manual din metal hipoalergenic, recomandat de METAL UNICORN! Acest medalion reda una dintre cele 24 caractere runice, cu o frumoasa finisare antichizata. Pandantivul este insotit de un lantisor. Diametrul medalionului este de 2 cm.

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade, facute in totalitate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca orice bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Vechiul Futhark este cel mai vechi limbaj scris de triburile germanice. Primele izvoare istorice au indicat dezvoltarea alfabetului pe la sfarsitul sec. I i.H si a fost utilizat pana la sfarsitul sec. al VIII-lea d.H. Denumirea „Futhark” a fost data de primele 6 rune din alfabet: F, U, TH, A, R, K. In total, acest alfabet cuprinde 24 de rune.

In traditia scandinava, fiecare runa era asociata unui fenomen natural, unui obiect sau unui zeu. Simbolul ᛚ corespunde literei „L” din alfabetul latin. Simbolul ᚾ corespunde literei „N” din alfabetul latin. In germana timpurie, aceasta runa se citea „Nauđiz”, ulterior devenind „Nauðr”, in scandinava. Initial, runa era asociata cu necesitatile, nevoia sau cu necazul.

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau orice alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Brand

METAL UNICORN

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandantiv NAUDIZ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =

S-ar putea să-ți placă și…