metal unicorn BIJUTERII ROCK SET TRIQUETRA TRINITY KNOTmetal unicorn BIJUTERII ROCK SET TRIQUETRA TRINITY KNOT

Set Triquetra

269.00 lei

Set Triquetra, alcatuit din medalion si cercei lucrati manual din metal. Triquetra este un simbol celtic prezent in numeroase scrieri; popular inca in zona rurala a Irlandei de Nord, acest triplu nod infatiseaza Nodul Iubirii sau angajamentul catre o persoana iubita. Cerceii, cat si medalionul, sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare rosie. Sunt pietre artificiale, concepute dintr-o sticla speciala cu un continut de plumb de 32%, taiate perfect. Suprafata cristalului luceste ca un diamant!

SKU: MUB-047 Categorie:

Descriere

SET TRIQUETRA – TRINITY KNOT

Set Triquetra, alcatuit din medalion si cercei lucrati manual din metal. Triquetra este un simbol celtic prezent in numeroase scrieri; popular inca in zona rurala a Irlandei de Nord, acest triplu nod infatiseaza Nodul Iubirii sau angajamentul catre o persoana iubita. Cerceii, cat si medalionul, sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare rosie.

Cristalele Swarovski au castigat popularitate darorita calitatilor sale deosebite. Sunt pietre artificiale, concepute dintr-o sticla speciala cu un continut de plumb de 32%, taiate perfect. Suprafata cristalului luceste ca un diamant!

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Triquetra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =

S-ar putea să-ți placă și…