metal unicorn BIJUTERII ROCK SET YGGDRASIL TREE OF LIFEmetal unicorn BIJUTERII ROCK SET YGGDRASIL TREE OF LIFE

Set Yggdrasil

264.00 lei

Set Yggdrasil, alcatuit din medalion si cercei lucrati manual din metal. este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii deasupra celor trei faze ale Lunii. Cerceii Medalionul este impodobit cu o piatra onix de culoare verde la faza a doua a Lunii – Luna Plina iar cerceii sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare verde.

SKU: MUB-048 Categorie:

Descriere

SET YGGDRASIL – TREE OF LIFE

Set Yggdrasil, alcatuit din medalion si cercei lucrati manual din metal. Set Yggdrasil este inspirat din mitologia nordica si reprezinta arborele gigantic al lumii deasupra celor trei faze ale Lunii. Cerceii Medalionul este impodobit cu o piatra onix de culoare verde la faza a doua a Lunii – Luna Plina iar cerceii sunt impodobiti cu cristale Swarovski de culoare verde.

Onixul este o varietate a cuartului, cunoscut din Antichitate. In Roma Antica, imparatii purtau bijuterii ornate cu onix. A cunoscut aprecierea, mai ales, in Egipt, India, Persia si tarile din Extremul Orient.

Cristalele Swarovski au castigat popularitate darorita calitatilor sale deosebite. Sunt pietre artificiale, concepute dintr-o sticla speciala cu un continut de plumb de 32%, taiate perfect. Suprafata cristalului luceste ca un diamant!

Bijuteriile ARCANA XIII sunt bijuterii handmade lucrate in Canada. Printre metalele principale din care sunt produse bijuteriile, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil.

Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de acest metal.
In Evul Mediu, alchimistii au numit staniul ca fiind „metalul diavolului”. Au observat ca bara de cositor indoita scotea un sunet straniu. Cum tot ce era greu de explicat era considerat ciudat, staniul a fost poreclit metal „dracesc”. A fost manipulat cu multa teama si precautie, doar de cei mai priceputi!

Fiind obiecte lucrate manual, fiecare bijuterie METAL UNICORN este definita prin unicitate, asemena viitoarei persoane posesoare.

Oferim detalii pentru alegerea modelului potrivit sau alte informatii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro sau pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Yggdrasil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

S-ar putea să-ți placă și…