METAL UNICORN CADOURI ROCK INCUBUS SI SUCCUBUSMETAL UNICORN CADOURI ROCK INCUBUS SI SUCCUBUS

Incubus Si Succubus

249.00 lei

Pachet Cadou Incubus Si Succubus, alcatuit din medalion „SIGILIU LUCIFER” si medalion „SIGILIU LILITH”.

Medalionul „SIGILIU LUCIFER” si medalionul „SIGILIU LILITH” sunt doua bijuterii handmade din metal hipoalergenic, decorate cu onix negru, ideale pentru un cuplu de exceptie.

Oferim detalii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Stoc epuizat

SKU: MUB-070 Categorie:

Descriere

INCUBUS SI SUCCUBUS

Un pachet INCUBUS SI SUCCUBUS cadou pentru EL si EA, alcatuit din medalion „SIGILIU LUCIFER” si medalion „SIGILIU LILITH”.

Pandantive pentru un EL si o EA. Medalionul „SIGILIU LUCIFER” si medalionul „SIGILIU LILITH” sunt doua bijuterii handmade din metal hipoalergenic, decorate cu onix negru, ideale pentru un cuplu de exceptie.

Podoabele sunt lucrate manual in Canada. Printre metalele principale din care sunt manufacturate, amintim staniul, titaniul si otelul inoxidabil. Staniul sau cositorul este un metal cu o temperatura scazuta de topire si foarte maleabil. Mult mai usor ca argintul, hipoalergenic si anticoroziv, staniul a intrat in randul metalelor noastre preferate.

Pachetul Cadou se poate achizitiona exclusiv pe METAL UNICORN, este un cadou memorabil, destinat perechilor deosebite!

Oferim detalii despre bijuterii, atat telefonic la 0771474206, prin email la contact@metalunicorn.ro, cat si pe pagina noastra de Facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Incubus Si Succubus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 12 =

S-ar putea să-ți placă și…