Perlele Negre Ale Lunii Ianuarie II

albume metal in ianuarie - metal unicorn - blog rock romanesc
Postat in: ianuarie 31, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Albume Metal In Ianuarie

Este (in sfarsit!) sfarsit de luna! Unii dintre noi se simt ca si cand s-ar fi trezit in data de 74 – a lunii ianuarie! Poate nu e cea mai vesela, calduroasa si spectaculoasa luna din an, dar la capitolul muzica, e o luna faina! Anul trecut ti-am prezentat cele mai pretioase perle negre ale lunii ianuarie, notate din 2010 si pana in 2017. Daca vrei sa arunci o privire, poti da click aici! Mai departe, iti prezentam cele mai valoroase albume metal in ianuarie lansate, in anii 2018 si 2019.

Arkona – Khram

albume metal in ianuarie

Un material discografic asteptat de fani si foarte apreciat de publicatii din intreaga lume. Albumul cu numarul 8 in istoria trupei a primit laude din partea revistei „Metal Hammer Germany”, care le-a acordat un punctaj de 5/7. Dragostea fata de flora si fauna exprimata in versuri a impresionat si pe „Teamrock”, care au laudat piesele pentru expresivitatea si intensitatea instrumentelor si vocii, acordand scorul de 4/5 stelute. Si „Metal Storm” a exprimat o opinie pozitiva! A incadrat albumul intre cele mai grozave lansari din 2018, cu o nota de 8.7/10.

Black Label Society – Grimmest Hits

albume metal in ianuarie

Unul dintre cele mai apreciate albume in tot 2018! Al X-lea in cariera trupei, a impresionat atat fanii, cat si pe cei mai „nazdravani” critici. Zakk Wylde a declarat intr-un interviu ca asemanarea pieselor albumului cu melodii de la Black Sabbath, ori Led Zeppelin, nu este intamplatoare! A ales aceasta influenta pentru a-i zapaci pe ascultatori! In saptamana lansarii, s-au vandut foarte mult copii. Astfel, Grimmest Hits a ocupat locul 1 in topurile „Billboard Hard Music”, locul 1 in topul american „Independent” si locul 2 in „Rock Charts”. Site-ul Blabbermouth si publicatia Distorted Music Magazine au acordat nota 8/10, in timp ce Metal Hammer le-a daruit 4.5/5 stelute.

Watain – Trident – Wolf – Eclipse

albume metal in ianuarie

Un album cu reintoarceri la origini, adica la black metalului agresiv de odinioara. „Tridentul”, „Luna” si „Eclipsa” sunt simbolurile in jurul carora a fost construit acest album. Gravitatea soundului se datoreaza sentimentelor sumbre simtite intr-o perioada dificila prin care membrii Watain au trecut. Suicidul prietenului si colaboratorului, Selim Lemouchi, a avut un impact major, amintindu-le membrilor trupei despre cat de cruda si cumplita poate fi moartea. Revista Decibel le-a acordat nota 7/10, Exclaim! le-a oferit 8/10, Metal Hammer 4/5 stelute, iar Metal Storm – 7.5/10.

Alte albume metal in ianuarie 2018

Foarte bune recenzii le-au avut si alte albume. Intre acestea, amintim 3:

  • Orphaned Land cu al lor „Unsung Prophets & Dead Messiahs” cu media criticilor de 8.5/10,
  • Hamferð cu albumul „Tamsins Likam” si media 8/10,
  • Agrimonia cu „Awaken” – media 8.5/10.

Inceput bun de 2019

Ianuarie 2019 ne-a innobilat cu lansarea Soilwork – „Verkligheten”. Pana acum, recenziile sunt bunicele si fanii sunt multumiti. Swallow The Sun a etalat stelarul „When A Shadow Is Forced Into The Light”. Desi este foarte „proaspat”, Metal Hammer deja le-a acordat 9/10, iar AllMusic – 8/10. Born of Osiris a impresionat cu „The Simulation”. Recenziile au curs, de la cele mai mari – Metal Injection i-a bucurat cu 9/10 si AllMusic a acordat nota 8/10 – pana la cele mai mici: Sputnikmusic… doar 5/10.

Scrie-ne intr-un comentariu sau pe pagina noastra de Facebook care este perla neagra a lunii ianuarie de care nu te poti satura!

Alte articole...


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 8 =