Inca le mai ascultam…

albume metal lansate in iunie 2018
Postat in: iunie 18, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Inca le mai ascultam…


3 albume metal lansate in Iunie 2018

Luna a 6-a din calendar este deosebita! Incepem vara sau „acea perioada din an cu multe festivaluri”, ne relaxam mai mult, deci ascultam mai multa muzica! Iar pentru ca ne plac articolele „de sezon”, iata 3 albume metal lansate in iunie 2018 pe care inca le mai ascultam. METAL UNICORN te invita sa iesi din zona ta de confort, asa ca… check them out!

1.

3 Albume metal lansate in Iunie 2018

Anul trecut, am avut ceva lansari! Chiar in prima zi, Ghost au scos pe piata „Prequelle”. Al patrulea material inregistrat a avut un mare succes: in prima saptamana de la lansare s-au vandut 66 000 copii in toata lumea, clasandu-se pe locul 3 in Billboard 200. Apreciat de fani, cat si de critici, „Prequelle” obtine note uriase din partea publicatiilor de renume. Metal Sucks si Metal Hammer le ofera 9/10, in timp ce Loudwire il pozitioneaza pe locul al-II-lea, in topul „Loudwire’s 30 Best Metal Albums of 2018”.

2.

vermillia

O alta surpriza placuta a fost din partea Vermilia cu al sau LP „Kätkyt”. Un nume finlandez stralucitor pe scena black metalului cu valente pagane, despre care nu se cunosc foarte multe. A pornit ca proiect „one man band”, doar ca in spatele proiectului este o EA. Cu multiple colaborari pentru inregistrarile pieselor, Vermilia ramane trupa compusa dintr-o singura persoana. Cat despre album, numa’ de bine! Daca iti plac imbinarile de clean vocals cu harsh black metal vocals, riff-uri alerte si percutii atacate nebuneste, „Kätkyt” este pentru tine!

3.

„Beautiful Ruin” de la Converge a facut o impresie foarte buna publicului. Dupa lansarea „The Dusk in Us” din 2017, pentru care artistii pregatisera 18 piese, membrii trupei au considerat ca cele mai slabe compozitii au fost incluse pe acel album, in timp ce melodiile puternice au ramas pe dinafara. Nu au stiut exact cum sa includa si aceste piese si, intr-un final, au decis sa mai scoata un EP! Un album consistent, care sa te trezeasca in zilele cand nu isi face efectul cafeaua!

Bonus

Un bonus ar cuprinde alte cateva albume metal lansate in iunie 2018 pe care sa le adori. Intre ele al fi „Cinereous Incarnate” de la Abstracter, „Manor of Infinite Forms” – death metal pur-sange de la Tomb Mold si „Passage Into the Xexanotth” lansat de canadienii Chthe’ilist. Ah! Si „Stranger Fruit” de la Zeal and Ardor. O combinatie neasteptata de genuri muzicale: de la avant-garde metal, blues rock si black metal… enjoy!


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =