Valori la Patrat!

Artisti metal la superlativ
Postat in: noiembrie 6, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

Valori la Patrat!


4 Artisti metal la superlativ!

Sunt faimosi, sunt talentati! I-am vazut pe scene – sunt niste bestii! Artistii de muzica metal sunt modelatori de emotie. Cativa dintre ei sunt mai inzestrati, mai sensibili si mai creativi. Concep universuri unice prin cuvinte, vopsea si sunete. Ei sunt artisti metal la superlativ!

Nick Cave

Nicholas Edward Cave este de origine australiana si s-a nascut la 22 septembrie 1957, intr-o familie de oameni simpli. Tatal sau preda limba engleza si matematica, iar mama sa era bibliotecara. A copilarit printre carti! Devora volume dupa volume si literatura i-a devenit una dintre cele mai bune prietene! La 9 ani, a intrat in corul bisericii. Cartile si muzica l-au condus spre o alta arta: pictura. A studiat-o o scurta perioada, dar a renuntat pentru cariera muzicala. In anii ’80, a obtinut scurte roluri in diferite filme si a redescoperit literatura. A inceput sa scrie poezii, nuvele si, mai tarziu, scenarii de film.

David Bowie

David Robert Jones s-a nascut la 8 ianuarie 1947 in Anglia. Micul artist, s-a remarcat in scoala generala ca bun cantaret. La 9 ani a inceput sa cante in corul scolii si sa ia parte la diferite scenete. A invatat sa cante la cateva instrumente muzicale, printre care chitara, pian, flaut si ukulele. In liceu, a studiat arta plastica, muzica si designul. Ulterior, a descoperit muzica jazz si a invatat sa cante la saxofon. In colegiu, a studiat teatrul, ingineria sunetului si cinematografia. Cu toate ca muzica a ramas una dintre artele favorite, David Bowie s-a remarcat si in pictura. Intr-un interviu la Londra, a spus ca pictura a fost arta pe care a vrut sa o stapaneasca cel mai bine! In total, tablourile sale s-au licitat cu peste 100 milioane de dolari!

Flavius Ardelean

Flavius Ardelean este unul dintre cei mai distinsi autori din Romania. S-a nascut la Brasov in 1985 si a studiat atat la Cluj, cat si la Oxford. A devenit rapid un autor valoros in literatura fantastica si de groaza. Pasiunea cu care a legat povestile macabre i-a adus numeroase premii si nominalizari importante, printre care doua premii COLIN. Trupa RoadkillSoda i-a devenit a doua casa din 2018, unde da frau liber celor mai infocate cadente! Recent, Flavius Ardelean a lansat la Bucuresti noul sau volum – „Cateva feluri de a disparea”, povesti terifiante pe care trebuie sa le descoperi!

Marilyn Manson

Brian Hugh Warner s-a nascut in Ohio, la 5 ianuarie 1969. Din clasa I si pana in clasa a X-a, si-a petrecut adolescenta la un liceu catolic, unde avea sa i se prezinte ce fel de muzica nu ar trebui sa asculte. Era vorba despre o muzica „periculoasa”, de care avea sa se indragosteasca. Studiile universitare in jurnalism l-au ajutat sa gaseasca placerea pentru scris. Dar tot jurnalismul l-a impins catre o cariera… in muzica! Angajat la o revista de profil, se ocupa de articole despre trupe cu care, mai tarziu, a si colaborat. Muzica a deveni ocupatia principala, insa gasea inspiratie si in alte arte. In 1997, a jucat primul rol intr-un film. In 1999, a inceput sa picteze, iar in 2004 si-a dezvoltat primul proiect, ca director de film. Mai apoi, a lansat propriul brand de absint. Nu doar foarte inzestrat, Marilyn Manson a fost si este un om foarte generos. In toata carierea sa, s-a ocupat de multiple campanii de combaterea abuzurilor fizice si sexuale, a donat substantial fundatiilor care promovau terapia prin muzica si a sprijinit financiar diverse organizatii ce aveau ca scop educatia muzicala in mediile defavorizate.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − three =