In semn de multumire…

Roachere, te iubesc!
Postat in: aprilie 12, 2019 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

… roachere, te iubesc!

Roachere, te iubesc atat de mult!

In preajma ta, ma simt un om ocrotit. Am vazut cat de mult iubesti animalele, cum ai adoptat acea pisica si cum ai cautat un stapan pentru acel catel. Asa de scarba ti-a fost de oamenii aia cand au impuscat ursul… si asa de trist esti cand vezi o stire despre nepasarea lor.

Mi-ai spus ca respecti natura si te-am apreciat cand mi-ai propus sa sortam mai bine gunoiul in casa. Cand mi-ai sugerat sa mai scapam de plastic si mi-ai explicat beneficiul unei alternative, am inteles ca vrei sa lasi o lume mai buna. Mi-a placut ca nu esti fanul gratarelor pe Valea Prahovei. M-am bucurat cand m-ai invitat sa participam la actiuni de ecologizare. Cei care faceau gratare chiar acolo radeau de tine. Dar tu stiai ca esti in „misiune” si nici nu i-ai bagat in seama!

Imi place ca promovezi educatia si citesti carti de tot felul. Te-am privit cum roseai si cum ti se umezeau ochii cand parcurgeai anumite pasaje. Sau cand iti faceai timp sa mai meditezi la matematica pe vreun scolar.

Ai vrut sa dai un exemplu si ai fost EXEMPLUL cand te-ai alaturat celor de la Bikers for Humanity Romania.. Ori cand, din putinul tau, ai daruit pentru un spital. Si astea nu au fost unicele donatii, dar tu nu te lauzi cu ele.

Ai acceptat ca oamenii sunt diferiti si nu ai facut discriminari nici etnice si nici rasiale. Tu mereu ai fost corect si te-a infuriat coruptia. Stiu cat ai luptat pentru dreptate si cat de frig ti-a fost saptamani la rand, in ninsoare sau ploaie, cand ai protestat PASNIC pentru… of! Si tu chiar esti bland, nu ai agresat pe nimeni si nici nu ai instrigat la violenta. Chiar si cand te-au jignit pe strada ca ai parul lung, tatuaje sau pierce-uri, tu ai mers mai departe.

Roachere, te iubesc pentru ca vrei sa cunosti lumea asta, asa cum este ea, pentru ca inca mai crezi in umanitate si inca mai speri la o schimbare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − fourteen =