De vara…

yard of blondes
Postat in: iunie 10, 2020 Postat de: DeMorax Comentarii: 0

De vara…


Yard Of Blondes

Usor, de vara si aroma de ocean? METAL UNICORN recomanda o trupa simpatica: Yard Of Blondes.

Inainte de 2010, francezii Vincent si Fanny cantau in duet. Intr-o zi, au decis sa inceapa o aventura si sa se piarda in coasta vestica a Americii. S-au mutat in California si au inceput o noua viata! In 2011, s-au „imprietenit” cu scenele locale, iar Burak Yerebakan (chitara) si Forrest Mitchell (tobe si voce) au decis sa li se alature. Astfel, a luat forma trupa Yard Of Blondes.

Au fost invitati sa colaboreze la realizarea EP-ul „Highway 62 Love Songs„, alaturi de Eric Burdon (The Animals) si Victoria Williams. A urmat o serie de concerte in diferite locatii din Los Angeles. In 2013, multe posturi de radio le difuzau piesele!

Muzica lor a traversat oceanul abia in 2014 si Franta a devenit o mare „fana”. La aceasta popularitate a contribuit si documentarul de o ora, “Joshua Trip”. In acest film, ii putem urmari pe Vincent si Fanny intr-o calatorie in care compun si canta piesa „Born Again„.

Cateva piese ale trupei s-au regasit pe compilatia „I love you all the time„(2016). Eagles Of Death Metal, Florence & The Machine, Kings Of Leon, Jimmy Eat World si multi altii au adus un omagiu victimelor atentatului de la Paris, din 2015.

In 2019, trupa a lansat single-ul „Je veux danser tout l’été„, prima melodie a trupei cantata in doua limbi. Ulterior, au lansat „You and I & I” si „Lowland„. Cele doua piese ce se vor regasi pe albumul „Feed the Moon„, ce urmeaza a fi lansat prin octombrie. Acestea au si clipuri realizate de Fanny si Vincent, clipuri filmate cu telefoanele mobile! 😀

https://www.facebook.com/YOBmusic/

Yard Of Blondes, oameni tineri si frumosi, ce pot fi urmariti pe Facebook si pe Youtube, iar aici puteti achizitiona merch-uri faine.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 5 =