TERMENI SI CONDITII

Citeste termeni si conditii, rubrica cu informatiile magazinului nostru online METAL UNICORN.

1. Informatii despre site

Site-ul www.metalunicorn.ro este administrat de SC Mudic Events Activity SRL cu sediul social in Bucuresti.
Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/1646/2017, CUI 37049151, C.I.F. RO38632268
Site-ul comercializeaza produse si dincolo de teritoriul Romaniei, EORI 139745/2018.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului www.metalunicorn.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Utilizatorul va avea acces permanent la Termeni si Conditii pentru utilizarea site-ului, pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru.
www.metalunicorn.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termeni si Conditii in orice moment, fara o notificare prealabila. De aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.metalunicorn.ro apartin site-ului. Prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda, fara acordul scris acordat, in prealabil, reprezentantului legal al societatii SC Mudic Events Activity SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@metalunicorn.ro.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.metalunicorn.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea SC Mudic Events Activity SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea SC Mudic Events Activity SRL, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Livrare

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate la receptie).

5. Limitare raspundere

Site-ul www.metalunicorn.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia, sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.metalunicorn.ro, in totalitate sau partial.

6. Anulare comanda

www.metalunicorn.ro (administrat de SC Mudic Events Activity SRL) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.
In cazul in care, o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.metalunicorn.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
SC Mudic Events Activity SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC Mudic Events Activity SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti, una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: preturile afisate pe site-ul www.metalunicorn.ro sunt rezultatul unei erori materiale; produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc; tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului; datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. Garantii

Termenul de garantie oferit de catre S.C. Mudic Events Activity S.R.L. clientilor sai pentru confectii textile de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionării produsului, nefiind acoperita uzura normala a produsului. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.

S.C. Mudic Events Activity S.R.L. ofera modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produslui, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea urmatoarelor instructiuni de intertinere / utilizare / depozitare pentru confectii textile:

Intretinerea

Nu detasati de pe produs eticheta textila cu instructiunile de intretinere pe toata durata de viata a produsului. Pentru a evita degradarea produsului, a asigura o lunga perioada de folosire a produsului si a-i mentine cat mai mult aspectul estetic, respectati intocmai instructiunile de intretinere a produsului referitoare la următoarele operatii: spalare, uscare, calcare si intretinere profesionala. In cazul in care una dintre operatiile de intretinere este interzisa, aplicarea acesteia poate deteriora produsul.

Utilizare

Produsele fiind confectionate din materiale textile, evitati contactul cu flacara deschisa, contactul cu obiecte intepatoare sau tăietoare, apropierea de o sursa puternica de caldura.

Depozitare

Dupa fiecare purtare, produsul se pastrează in spatii urscate, ferite de umezeala. Produsele confectionate din materiale colorate se pastreaza in locuri ferite de lumina directă a soarelui.

Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

8. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila. In caz contrar, partile se pot adresa instantei de judecata competente.

9. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Mudic Events Activity SRL, are obligatia de a administra in termeni si conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@metalunicorn.ro.

Contact:

Pentru alte informatii privind rubrica de termeni si conditii, nu ezitati sa ne contactati si la numarul de telefon 0771 474 206 sau pe pagina noastra de Facebook.